Reviews

Hartstikke bedankt

5,0 rating
03/08/2016

Hartstikke bedankt voor de hulp bij onze danslessen! Het is een geweldige dag geworden! De dans ging ook prima. Alleen achteruit stappen ging wat lastig met mijn jurk maar uiteindelijk ging het prima! Aphra

Aphra

Het was weer top

5,0 rating
17/06/2016

Graag willen wij jullie bedanken voor weer een super leuk seizoen van vrije dans middag- en avonden, het was weer top, lekker dansen, met zeker voor ons geweldige muziek, en natuurlijk jullie nooit aflatende enthousiasme! Ook bedankt dat we steeds onze verzoeknummers mogen vragen, echt, dat gebeurt niet overal! Tot ziens, en groetjes, Rob en Ineke

Rob en Ineke

Bedankt voor een geweldig mooi dansseizoen

5,0 rating
16/06/2016

Wij willen langs deze weg jullie bedanken voor een geweldig mooi dansseizoen en hebben graag voor jullie klaar gestaan en willen het komend dansseizoen dit weer met alle liefde doen. Het voelt bij jullie op de school als goed en een warm thuis. We willen jullie bedanken voor alles wat er afgelopen seizoen op de school is georganiseerd, het was geweldig. We hopen dat het nieuwe seizoen weer wordt als het afgelopen seizoen met veel leerlingen en veel gezellige avonden en zondag middagen.
Met dansgroeten van Miranda en Aart

Miranda en Aart

Dank!

5,0 rating
12/06/2016

Dank voor jullie brief, dansnieuws, Ellen en Peter. Prettig om zo de afsluiting van het dansseizoen en komende activiteiten op rij te zien. Maar bovenal getuigt jullie inleiding van een weldadig inlevingsvermogen. Dank daarvoor! Groet, Herman en Mariet

Herman en Mariet

Wij voelen ons altijd heel erg thuis

5,0 rating
08/06/2016

Ook wij voelen ons altijd heel erg thuis bij jullie op de dansschool en voelen ons ook een beetje onderdeel van ‘de dansfamilie’. Daarom komen wij altijd graag bij jullie en we hopen heel erg dat het volgend jaar ook gewoon weer gaat lukken! Bedankt voor het afgelopen jaar, misschien tot op een zomerdanscafé en anders een hele fijne zomer toegewenst! Veel liefs, Linda en Max

Linda en Max

Met veel plezier

5,0 rating
30/03/2016

We hebben altijd met veel plezier jullie lessen gevolgd. De gezellige sfeer, de persoonlijke benadering, de geweldige inbreng van alle assistenten, hebben we ten zeerste gewaardeerd. Waarvoor onze hartelijke dank. Met vriendelijke groet, Remmert en Anne-Mieke

Remmert en Anne-Mieke

Dank voor de leuke avond gisteren

5,0 rating
20/03/2016

Dank voor de leuke avond gisteren, wat was het strak en goed geregeld! De persoonlijke aandacht die jullie in je werk stoppen is fantastisch om te zien. We staan er elke keer weer van de kijken. Hartelijke groet, Hillery & Maxime

Hillery & Maxime

Genieten

5,0 rating
11/03/2016

Wij hebben heel erg veel plezier in het dansen en wij genieten van de manier waarop jullie ons allemaal lesgeven. Fijne dag gewenst, Bernd & Anja

Bernd & Anja

Review toevoegen