Reviews

Respect en aandacht voor iedereen

Rated 5 out of 5
08/01/2021

Meer dan 10 jaar geleden begonnen we met een korte cursus bij Peter en leerden onze 1e pasjes. Dat vonden en vinden we makkelijker dan aanvankelijk gedacht. Maar houding en in de sfeer van de dans dansen is andere koek. 6 jaar hebben we met veel plezier bij Sandra, Randolph en Margriet gedanst. Daarna verder onder de hoede van Peter en Ellen. Nog steeds leren we tijdens iedere les, en we lachen wat af. We willen het niet missen en wachten dan ook geduldig af, en zijn er van overtuigd dat we op enig moment de danslessen weer kunnen oppakken. Dan wil ik afsluiten met de dansavonden/cafe’s, de sfeer waarin iedereen geaccepteerd wordt is buitengewoon! 1e jaars, 20 jaars, man, vrouw, jong of oud het maakt niet uit. Met zijn allen zijn we een mooi voorbeeld voor de maatschappij!

Arie en Tonny

Focus op mogelijkheden

Rated 5 out of 5
08/01/2021

Super jammer dat we het nieuwe jaar niet dansend kunnen inluiden, maar des te leuker gaan we het maken als het straks wel weer kan. We duimen voor jullie èn voor ons dat dat niet lang meer zal duren!

Dank voor al jullie moeite om steeds binnen alle beperkingen naar de mogelijkheden te zoeken en jullie veerkracht om je daarop aan te passen zodat wij toch lekker kunnen dansen. Dat vinden wij geweldig!

Manuel en Lianne

Dansen is plezier!

Rated 5 out of 5
06/01/2021

Al vele jaren dans ik met veel enthousiastme en plezier bij dansschool Parmentier.

Als jonge jongen begon ik op mijn 13e bij Sandra en Randolph die mij de eerste danspassen heeft bijgebracht. Later maakte ik de overstap naar Peter en Ellen.

Sandra en Peter zijn twee super goeie leraren met ieder een eigen manier van lesgeven. Een manier die voor mij als prettig wordt ervaren.

Ik ben blij dat ik mij een leerling van dansschool Parmentier mag noemen.

Sandra, Peter en Ellen dankjulliewel voor alle energie en tijd die ik bij jullie mag volgen en nog ga volgen.

Dankjulliewel!

Liefs Brian

Brian

Perfect geregeld

Rated 5 out of 5
18/12/2020

Wat ontzettend jammer dat we tot half januari geen les meer hebben…..! Voor jullie extra frustrerend, omdat het allemaal zo perfect geregeld is door jullie. Alsnog heel hartelijk dank voor de mogelijkheden in de afgelopen tijd. Hartelijke groet, Margriet

Margriet

Door dik en dun

Rated 5 out of 5
16/12/2020

Wat een vreselijke kater!!!! Jullie hebben al zoveel veerkracht getoond en nu moeten jullie weer even slikken…nog sterker zijn dan jullie al waren…. echt zo naar voor jullie!

Later kijken we hier op terug en zeggen we ‘weet je nog dat we zo lang niet konden dansen? En hoe blij we waren toen het weer gewoon kon?’

Door dik en door dun!

Maarten en Agnes

Goed op orde

Rated 5 out of 5
16/12/2020

Als er iemand het qua regels goed op orde had, waren jullie het wel!

Zo jammer dit…

Sterkte gewenst komende periode en vooral, blijf gezond!

Willem en Bea

Flexibiliteit en incasseringsvermogen

Rated 5 out of 5
15/12/2020

Weer wordt er veel van jullie flexibiliteit en incasseringsvermogen gevraagd. Veel sterkte en dat jullie hopelijk een goede kerst mogen vieren. 2021 wordt inderdaad een jaar met licht aan het eind van de tunnel. Stay safe!

Michel en Gerda

Vertrouwen op een goede afloop

Rated 5 out of 5
15/12/2020

Lieve Ellen en Peter,

Hoe moeilijk is dit te aanvaarden, jullie deden zo ontzettend je best met de regels en afspraken. En we waardeerden dit enorm! En genoten van het dansen! En van jullie ook!

We vertrouwen op een goede afloop en dat t hopelijk allemaal weer goed gaat komen.

Maar dat doet er niets aan af dat deze maatregelen voor jullie wel heel erg ingrijpend zijn.

We denken aan jullie met veel liefs!

Veel sterkte en hopelijk tot gauw!

Kees en Jolanda

Alles zo veilig mogelijk

Rated 5 out of 5
15/12/2020

Wat ontzettend jammer maar het komt niet als een verrassing helaas.

Gelukkig hebben wij nog dansen in de zaal met kerstversiering begin december mogen meemaken, wat hadden jullie dat weer mooi gedaan!

Het is een hard gelag voor iedereen met een eigen zaak, zeker met alle moeite die is gedaan om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zoals bij jullie! De veiligheid ging nooit ten koste van de sfeer wat zo belangrijk is.

Het dansen voelt als een heerlijke uitlaatklep en afleiding. Voor nu wensen we jullie heel veel sterkte en laten we hopen dat het na 19 januari weer wat hoopvoller is met zicht op een vaccin. Wat zullen we dan weer heerlijk dansen!

Ferry en Simone

Nooit onveilig gevoeld

Rated 5 out of 5
15/12/2020

Lieve Ellen, Sandra en Peter,

Deze zagen we weer niet aankomen. Niet alleen ons lichaam maar onze geest wordt ook danig op de proef gesteld. Het was inderdaad zo ontzettend fijn om bij jullie op de dansvloer even alles te vergeten. We hebben ons ook nog nooit onveilig gevoeld. Daar zijn we jullie enorm dankbaar voor, want het vergt van jullie nogal niet wat. Enorm respect voor jullie veerkracht en energie!!

Laten we hopen dat dit alles niet voor niks is en we elkaar snel weer live mogen ontmoeten. Wij wensen jullie fijne feestdagen en een positief 2021 toe!!

Dirk en Irma

Review toevoegen