Reviews

Dank

24/12/2021

Dank voor alle dansmomenten van dit jaar, ondanks alle corona-perikelen. Het was steeds een feestje.

Will

Veerkracht

24/12/2021

Ondanks alle maatregelen, tegenslagen en aanpassingen hebben jullie er voor alle dansparen toch uitgesleept wat er in zat. Laat veel veerkracht zien. Top!

Ilona en Egbert

Dansen houd ons op de been

29/11/2021

Dansen houd ons op de been en geeft enorm veel plezier en verbondenheid. Wij gaan inderdaad zoals jullie zo mooi zeggen recht op staan, hoofd omhoog en vooruit kijken naar alles wat weer hopelijk komen gaat. Wij wensen jullie sterkte en hebben bewondering hoe jullie dit oppakken en blijven volhouden.

Ilonka

Sterkte

27/11/2021

Weer heel veel sterkte met deze maatregelen. Jullie doen ontzettend jullie best en weet dat het enorm gewaardeerd wordt! Hopelijk tot snel weer!

Rowena

Relaxt

31/10/2021

Bedankt voor een relaxte avond op de dansschool.

Rajesh

Best spannend

10/09/2021

Spannend was het wel, deze eerste les sinds een hele lange tijd. Maar wat was ik blij en opgelucht na afloop! Heerlijk zoals we overal doorheen zijn geloodst.

Hartelijk dank voor jullie geduld en alle organisatie om ons een fijne dansles te bezorgen.

José

Positieve mail

16/06/2021

Bedankt voor je positieve mail: mooi hoe je dat allemaal verwoorden kunt!

Wij zijn blij dat we weer kunnen dansen.

John en Jacolien

Aandacht

18/01/2021

Drie jaar geleden zijn wij begonnen met privé lessen vanwege het huwelijk van onze dochter. Het dansen beviel ons zo goed dat wij aan de groepsdanslessen zijn begonnen. Er gaat van Ellen en Peter zoveel aandacht uit voor niet alleen de les, maar ook je welbevinden. Zij geven je aandacht met woord, oog en hart.

Gina en Rolf

Respect en aandacht voor iedereen

08/01/2021

Meer dan 10 jaar geleden begonnen we met een korte cursus bij Peter en leerden onze 1e pasjes. Dat vonden en vinden we makkelijker dan aanvankelijk gedacht. Maar houding en in de sfeer van de dans dansen is andere koek. 6 jaar hebben we met veel plezier bij Sandra, Randolph en Margriet gedanst. Daarna verder onder de hoede van Peter en Ellen. Nog steeds leren we tijdens iedere les, en we lachen wat af. We willen het niet missen en wachten dan ook geduldig af, en zijn er van overtuigd dat we op enig moment de danslessen weer kunnen oppakken. Dan wil ik afsluiten met de dansavonden/cafe’s, de sfeer waarin iedereen geaccepteerd wordt is buitengewoon! 1e jaars, 20 jaars, man, vrouw, jong of oud het maakt niet uit. Met zijn allen zijn we een mooi voorbeeld voor de maatschappij!

Arie en Tonny

Focus op mogelijkheden

08/01/2021

Super jammer dat we het nieuwe jaar niet dansend kunnen inluiden, maar des te leuker gaan we het maken als het straks wel weer kan. We duimen voor jullie èn voor ons dat dat niet lang meer zal duren!

Dank voor al jullie moeite om steeds binnen alle beperkingen naar de mogelijkheden te zoeken en jullie veerkracht om je daarop aan te passen zodat wij toch lekker kunnen dansen. Dat vinden wij geweldig!

Manuel en Lianne

Review toevoegen