Reviews

Ik kijk uit naar het volgende seizoen

5,0 rating
23/05/2019

Na afloop van het afdansen wil ik jullie nog even heel erg bedanken voor de danslessen! Ik begon wat aarzelend afgelopen seizoen- met zoveel goeie dansers in de familie – maar ik heb er ontzettend veel plezier in gekregen en kijk al weer uit naar het volgende seizoen. Dat komt vooral door jullie fijne sfeer! Hartelijke groet, Elsbeth

Elsbeth

Dansworkshop

5,0 rating
22/03/2019

We kijken met heel veel plezier terug op onze trouwdag. De dansworkshop heeft daar veel aan bijgedragen. Wat een plezier hebben de gasten daar aan beleefd. Fijn!
Tot spoedig weerzien, Jannie en Henk

Jannie en Henk

Enorm dankbaar

5,0 rating
22/03/2019

We zijn jullie enorm dankbaar voor het wekelijkse plezier wat jullie ons bieden dus we blijven zeker heel graag dansen.

Pauline

Bedankt voor al die jaren

5,0 rating
11/03/2019

Na lange tijd gedacht en gehoopt dat wij weer snel konden dansen, hebben wij nu het idee dat waarschijnlijk niet meer gaat lukken. Daarom willen wij jullie bedanken voor jullie gastvrijheid die wij jaren bij jullie mochten ontvangen. Wij hebben die gastvrijheid zeer gewaardeerd. Mocht het zo zijn, dat wij in de toekomst toch weer zouden kunnen dansen, dan zouden wij natuurlijk weer graag van jullie gastvrijheid gebruik willen maken. Nogmaals bedankt voor al die jaren dat wij bij jullie hebben kunnen dansen. Voor nu de hartelijke groetjes van ons tweetjes en wie weet tot ziens.

Dirk en Hanny

Een grote familie

5,0 rating
25/02/2019

dankjewel Ellen voor je heel hartelijke nieuwsbrief, waarin je meeleeft in wat mensen allemaal overkomt. Het voelt een beetje als een grote familie zo. Fijn om hierbij te horen, de 22e maart hopen we er weer vroeg bij te zijn.

Bas

Hartelijk mensen

5,0 rating
24/02/2019

Heb jullie dansinfo weer doorgenomen. Wat zijn jullie toch hartelijke mensen om zo met velen mee te leven in lief en leed.

Joke

Leuk én leerzaam

5,0 rating
03/02/2019

We zaten nog even na te borrelen na de inhaalles van vanmiddag. We vonden het allemaal heel gezellig, leuk én leerzaam. Dank je wel…..

Frank

Perfecte organisatie

5,0 rating
29/01/2019

Dank jullie wel voor de mooie, lieve kaart. Wat een leuke verrassing!!! Wij kijken terug op de fantastische week in Burserberg en willen jullie nogmaals bedanken voor de perfecte organisatie, jullie hartelijkheid, zorgzaamheid, aandacht en gezelligheid. Tot donderdag! Liefs, Rick en Victoria

Rick en Victoria

Goed georganiseerde dansavond

5,0 rating
29/12/2018

Bedankt voor de superfijne en ontzettend goed georganiseerde dansavond. Het is echt heel bijzonder dat jullie er elk jaar weer zo’n prachtige kerstsfeer van kunnen maken. Met zichtbaar veel plezier en dat straalt er ook vanaf. Wij hebben erg genoten. Tot gauw, liefs van Kees & Anna

Kees & Anna

Heel fijn dansjaar

5,0 rating
27/12/2018

Alsnog een klein berichtje van ons, om jullie nog even te bedanken voor een heel fijn dansjaar! Naast dat we veel geleerd hebben, hebben we vooral ook veel plezier gehad.
Nu wordt het dansen ons even te zwaar en gaan we ons even concentreren op de aankomende baby. We hopen richting het voorjaar weer van de partij te zijn.
Hartelijke groeten, Jessica en Reinder

Jessica en Reinder

Review toevoegen