Reviews

Enorm bedanken

Rated 5,0 out of 5
03/06/2022

Lieve Peter, Ellen en fantastisch team! Wij willen jullie enorm bedanken voor alle lessen, aandacht en gezellige dansmomenten in dit bijzondere afgelopen jaar…!! Bijzonder vanwege jullie 40 jaar bestaan maar ook vanwege de briljante oplossingen die jullie hebben bedacht om ons toch te kunnen ontvangen! Beide een geweldige prestatie!! We kijken uit naar het nieuwe seizoen. Hartelijke en lieve groeten, Ruud, Marjolein, Peter en Suzan

Ruud, Marjolein, Peter en Suzan

Empathie, betrokkenheid en inspanningen

Rated 5,0 out of 5
29/05/2022

Lieve Peter en Ellen,

Jullie zijn erin geslaagd om gedurende de afgelopen twee jaar ondanks de rampzalige pandemie de dansschool zo goed en zo kwaad als dat ging open te houden. Dat was een zware klus met de verschillende lockdowns en het steeds weer moeten voldoen aan nieuwe regels en beperkingen om besmetting te voorkomen. Voor een zelfstandig ondernemer was dat een heftige en onzekere tijd en jullie hebben veel werk moeten verzetten om de danslessen toegankelijk te houden. Niet alleen jullie maar ook het team waren altijd weer present zodra alles weer open mocht.

Tegelijkertijd moesten jullie ook het contact onderhouden met de verschillende dansgroepen om te zorgen dat de goede relatie niet verloren gaat. In het onderhouden van deze contacten is Ellen met haar mails een ware meester. Natuurlijk was zij bezig met het behoud van de dansschool, maar zij toonde daarbij ook veel empathie en betrokkenheid met de situatie van de cursisten en dat liet zij ook duidelijk in haar mails naar voren komen.

Naast dat alles was er ook nog de viering van het 40-jarig jubileum dat helaas door het gedoe met de corona niet de aandacht kreeg dat het verdiende. Maar ja, overleven was in dit geval belangrijker dan een feestje vieren.

Door jullie inspanningen kunnen wij nu weer gezellig dansen. Omdat wij alles wat jullie hebben gedaan ten zeerste waarderen, willen wij jullie een diner bon aanbieden, zodat jullie bij een heerlijk etentje nog eens terug kunnen denken aan deze super gezellige 12e jaar zondagavond groep. Bij een feestje horen natuurlijk ook bloemen voor de dames.

29 mei 2022

12e jaars groep zondagavond

Ruimdenkende beleid

Rated 5,0 out of 5
23/05/2022

We willen jullie bedanken voor jullie ruimdenkende beleid waarmee jullie met de dansschool gelaveerd hebben tijdens de Corona maanden. Echt knap om een middenweg te vinden tussen al de verdeeldheid. Dat zullen we niet snel vergeten!

Jeroen en Jessica

Wij gaan voor Goud

Rated 5,0 out of 5
29/04/2022

Wat fijn dat we ook voor het volgende dansjaar: 2022-2023, weer kunnen inschrijven. Wij gaan voor Goud!

Gina

Heel blij

Rated 5,0 out of 5
14/04/2022

Wij willen even laten weten dat we heel blij zijn om weer met plezier te dansen.

Bedankt voor jullie advies.

Wij wensen jullie hele fijne paasdagen en tot volgende week.

Nel en Jan

Wat fijn!

Rated 5,0 out of 5
15/01/2022

Wat ontzettend fijn voor jullie en voor ons allemaal dat jullie weer open kunnen! Wij kijken enorm uit naar onze eerste les.

Hildo en Inge

Stimulans

Rated 5,0 out of 5
26/12/2021

Dank jullie wel voor de goede wensen en mooie gedachten.

Wij houden vol, net zoals jullie.

Jullie zijn een enorme stimulans!

Marc en Nellie

Dank

Rated 5,0 out of 5
24/12/2021

Dank voor alle dansmomenten van dit jaar, ondanks alle corona-perikelen. Het was steeds een feestje.

Will

Veerkracht

Rated 5,0 out of 5
24/12/2021

Ondanks alle maatregelen, tegenslagen en aanpassingen hebben jullie er voor alle dansparen toch uitgesleept wat er in zat. Laat veel veerkracht zien. Top!

Ilona en Egbert

Dansen houd ons op de been

Rated 5,0 out of 5
29/11/2021

Dansen houd ons op de been en geeft enorm veel plezier en verbondenheid. Wij gaan inderdaad zoals jullie zo mooi zeggen recht op staan, hoofd omhoog en vooruit kijken naar alles wat weer hopelijk komen gaat. Wij wensen jullie sterkte en hebben bewondering hoe jullie dit oppakken en blijven volhouden.

Ilonka

Review toevoegen