Reviews

Groeten uit Blackpool

5,0 rating
09/09/2019

Wij hebben vanmiddag genoten (!!) van een heerlijke afternoon tea /dansant in Blackpool tower ballroom, waar we, dankzij wat jullie ons hebben bijgebracht over de laatste jaren, op een beroemde dansvloer en een fantastische zaal in de praktijk konden brengen…. Het was echt geweldig!
Voor nu, hartelijke groeten uit de UK en tot snel! Liefs, Peter en Suus

Peter en Susan

Netjes geregeld

5,0 rating
26/05/2019

De band vond het erg leuk om bij jullie te spelen en we hebben genoten van het enthousiaste publiek. Ook vonden ze dat het allemaal zo netjes geregeld was de koffie, de consumptie bonnen en alle stoelen stonden netjes klaar, dat maken we vaak anders mee. We kijken terug op een heel geslaagde avond! Fijn te horen dat jullie ook genoten hebben.

Remona

Perfect georganiseerd

5,0 rating
26/05/2019

Hartelijk dank voor de geweldige avond gisteren. Echt perfect georganiseerd. Wij hebben genoten van muziek en dans. Een mooie afsluiting van het dansseizoen. En bedankt voor de heerlijke chocola. Echt attent. Wij wensen jullie een mooie zomer en tot ziens op de danscafés. Lieve groet, Bernd en Anja

Bernd en Anja

Erg tevreden

5,0 rating
26/05/2019

Wij zijn aan het nagenieten van een hele fijne avond en een zeer geslaagd feest, waaraan Tim en Desiree een essentiële bijdrage hebben geleverd. We zijn erg tevreden over de manier waarop zij ons begeleid hebben bij het stijldansen. Dank voor de prettige samenwerking! Hartelijke groeten van Maike Visser

Maike Visser

Super bedankt

5,0 rating
26/05/2019

Wat een geweldig feest was het zaterdag, alsnog super bedankt voor alles, het was beslist een knallend einde van weer een gezellig dansseizoen. We merkten dat er zoveel enthousiaste reacties kwamen, dus iedereen was letterlijk in the mood!! Wat een voorbereidend werk zullen jullie hebben gehad, maar het resultaat was groots! De bigband vonden we echt klasse, je kon echt merken dat ze veel ervaring hebben met de bijdrage aan de feestvreugde!

Rob en Ineke

Bedankt voor de leuke danslessen

5,0 rating
26/05/2019

Het was een fantastisch feest gisteren en wat was de band goed. Een waardig afscheid voor ons, deze laatste avond. We nemen een jaartje rust en gaan dan na de verhuizing waarschijnlijk verder in Geldermalsen of Tiel. Wellicht komen we nog eens langs. Bedankt voor alles, de leuke lessen, de gezellige sfeer BEDANKT ! Vriendelijke groeten, Cora & Hans

Cora & Hans

Prachtig dansseizoen

5,0 rating
23/05/2019

Graag willen we jullie bedanken voor een prachtig dans seizoen. Wat een kwaliteit en wat een gezelligheid! Met veel plezier kijken wij hier op terug. Men zegt zo vaak “vroeger was alles beter…” Nou dat gaat dus niet voor alles op… Ik heb in m’n jonge(re) jaren, ik ben van 1960, een aantal dansscholen bezocht in Amsterdam, maar wat jullie hier en nu doen is echt super. De sfeer, de gezelligheid, het plezier en enthousiasme waarmee jullie het elke keer doen… Dit is ouderwets goed en verdient een groot compliment! Bij deze dus…
Nogmaals dank en graag tot een zomers danscafe!

Willem en Bea

Ik kijk uit naar het volgende seizoen

5,0 rating
23/05/2019

Na afloop van het afdansen wil ik jullie nog even heel erg bedanken voor de danslessen! Ik begon wat aarzelend afgelopen seizoen- met zoveel goeie dansers in de familie – maar ik heb er ontzettend veel plezier in gekregen en kijk al weer uit naar het volgende seizoen. Dat komt vooral door jullie fijne sfeer! Hartelijke groet, Elsbeth

Elsbeth

Dansworkshop

5,0 rating
22/03/2019

We kijken met heel veel plezier terug op onze trouwdag. De dansworkshop heeft daar veel aan bijgedragen. Wat een plezier hebben de gasten daar aan beleefd. Fijn!
Tot spoedig weerzien, Jannie en Henk

Jannie en Henk

Enorm dankbaar

5,0 rating
22/03/2019

We zijn jullie enorm dankbaar voor het wekelijkse plezier wat jullie ons bieden dus we blijven zeker heel graag dansen.

Pauline

Review toevoegen