Reviews

Afgedanst april '23

Rated 5 out of 5
10/05/2023

Wat een leuke gevarieerde avond was het afdansen eind april van dit jaar 2023. Voor ons de eerste keer dus ook boeiend om de “ervaringsdeskundigen” te zien zwieren met net iets meer pasjes en variaties (nog..) dan wij..:) Dat iedereen slaagt zegt 2 dingen: Ieder stel heeft lol en…. de instructie van Tim en Desiree is voortreffelijk, met natuurlijk ook Peter zo nu en dan. September melden wij ons weer voor de 2e editie.

Rob en Erna

Super leuke afsluiting van het dansseizoen

Rated 5 out of 5
01/05/2023

Wat was gisterenavond een super leuke afsluiting van het dansseizoen. En ook weer geweldig georganiseerd.

Dank voor de mooie avond.

Jan Willem en Micheline

Oostenrijkse avond

Rated 5 out of 5
26/03/2023

Dank jullie voor de mooie foto’s van ons allen en de hele gezellige Oostenrijkse Avond! Wij hebben ervan genoten!

Rob en Marianne

Oostenrijkse dansavond

Rated 5 out of 5
26/03/2023

Het was een hele leuke avond! Goed georganiseerd! We hebben genoten. Hartelijk dank voor de (zeer snelle) toezending van de foto’s!

Vincent en Jozefien

Leuke en leerzame lessen

Rated 5 out of 5
10/01/2023

Wij willen graag onze dank uitspreken voor de leuke en leerzame lessen die we de afgelopen tijd hebben mogen volgen. We hebben genoten van de sfeer en de professionele begeleiding van de docenten.

Martijn en Lea

Dank voor mooie kerstbal

Rated 5 out of 5
20/12/2022

Graag willen wij jullie bedanken voor het mooie kerstbal. Wij hebben weer heel erg genoten van de kerstsfeer, prachtige voorstelling, lekkere hapjes, gezellige mensen, mooie muziek en uiteraard het dansen. Wij vonden het een goed idee om in een kring naar de voorstelling te kijken. Zo konden wij alles goed zien. Wat was het spectaculair!!!

Rick & Victoria

Fantastische (af)dansavond

Rated 5 out of 5
17/06/2022

Wij willen jullie bedanken voor weer een fantastische, gezellige en goedgeorganiseerde (af)dansavond!! We vonden het natuurlijk heel spannend maar al snel ‘vlogen’ we relaxed de dansvloer over en hebben écht genoten!! In de zomer komen we weer gezellig de danspasjes oefenen en we hebben zeker zin in het 2de jaar.

Kaat en Coen

Enorm bedanken

Rated 5 out of 5
03/06/2022

Lieve Peter, Ellen en fantastisch team! Wij willen jullie enorm bedanken voor alle lessen, aandacht en gezellige dansmomenten in dit bijzondere afgelopen jaar…!! Bijzonder vanwege jullie 40 jaar bestaan maar ook vanwege de briljante oplossingen die jullie hebben bedacht om ons toch te kunnen ontvangen! Beide een geweldige prestatie!! We kijken uit naar het nieuwe seizoen. Hartelijke en lieve groeten, Ruud, Marjolein, Peter en Suzan

Ruud, Marjolein, Peter en Suzan

Empathie, betrokkenheid en inspanningen

Rated 5 out of 5
29/05/2022

Lieve Peter en Ellen,

Jullie zijn erin geslaagd om gedurende de afgelopen twee jaar ondanks de rampzalige pandemie de dansschool zo goed en zo kwaad als dat ging open te houden. Dat was een zware klus met de verschillende lockdowns en het steeds weer moeten voldoen aan nieuwe regels en beperkingen om besmetting te voorkomen. Voor een zelfstandig ondernemer was dat een heftige en onzekere tijd en jullie hebben veel werk moeten verzetten om de danslessen toegankelijk te houden. Niet alleen jullie maar ook het team waren altijd weer present zodra alles weer open mocht.

Tegelijkertijd moesten jullie ook het contact onderhouden met de verschillende dansgroepen om te zorgen dat de goede relatie niet verloren gaat. In het onderhouden van deze contacten is Ellen met haar mails een ware meester. Natuurlijk was zij bezig met het behoud van de dansschool, maar zij toonde daarbij ook veel empathie en betrokkenheid met de situatie van de cursisten en dat liet zij ook duidelijk in haar mails naar voren komen.

Naast dat alles was er ook nog de viering van het 40-jarig jubileum dat helaas door het gedoe met de corona niet de aandacht kreeg dat het verdiende. Maar ja, overleven was in dit geval belangrijker dan een feestje vieren.

Door jullie inspanningen kunnen wij nu weer gezellig dansen. Omdat wij alles wat jullie hebben gedaan ten zeerste waarderen, willen wij jullie een diner bon aanbieden, zodat jullie bij een heerlijk etentje nog eens terug kunnen denken aan deze super gezellige 12e jaar zondagavond groep. Bij een feestje horen natuurlijk ook bloemen voor de dames.

29 mei 2022

12e jaars groep zondagavond

Ruimdenkende beleid

Rated 5 out of 5
23/05/2022

We willen jullie bedanken voor jullie ruimdenkende beleid waarmee jullie met de dansschool gelaveerd hebben tijdens de Corona maanden. Echt knap om een middenweg te vinden tussen al de verdeeldheid. Dat zullen we niet snel vergeten!

Jeroen en Jessica

Review toevoegen