Reviews

Dank voor begeleiding

Rated 5,0 out of 5
07/01/2024

Wij hebben enorm genoten. We willen jullie ontzettend bedanken voor de lessen en de begeleiding die wij van jullie allemaal hebben gekregen.

Als we mensen ontmoeten die een goede dansschool zoeken zullen we hen zeker naar jullie doorsturen.

Jan en Gepke

Genoten

Rated 5,0 out of 5
26/11/2023

Wat hebben we genoten op de stijldansles.

Het was echt heel speciaal en we willen jullie daarvoor bedanken.

Het geheel werd goed verzorgd tot in het kleinste detail. Dank

Familie Hartveld

Warme ontvangst

Rated 5,0 out of 5
30/10/2023

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne en warme ontvangst en de begeleiding tijdens de les van gisteravond.

Jeff en Mojgan

Super leuke avond

Rated 5,0 out of 5
08/10/2023

We willen nogmaals even laten weten dat we enorm genoten hebben! Wat een gezelligheid en een relaxte en fijne, veilige sfeer hing er. We hebben echt een super leuke avond gehad!

Jullie mogen trots zijn op wat jullie hebben neergezet met z’n allen!

Dank jullie wel en volgende week zijn we er weer!

Barry en Ursula

Afgedanst april '23

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Wat een leuke gevarieerde avond was het afdansen eind april van dit jaar 2023. Voor ons de eerste keer dus ook boeiend om de “ervaringsdeskundigen” te zien zwieren met net iets meer pasjes en variaties (nog..) dan wij..:) Dat iedereen slaagt zegt 2 dingen: Ieder stel heeft lol en…. de instructie van Tim en Desiree is voortreffelijk, met natuurlijk ook Peter zo nu en dan. September melden wij ons weer voor de 2e editie.

Rob en Erna

Super leuke afsluiting van het dansseizoen

Rated 5,0 out of 5
01/05/2023

Wat was gisterenavond een super leuke afsluiting van het dansseizoen. En ook weer geweldig georganiseerd.

Dank voor de mooie avond.

Jan Willem en Micheline

Oostenrijkse avond

Rated 5,0 out of 5
26/03/2023

Dank jullie voor de mooie foto’s van ons allen en de hele gezellige Oostenrijkse Avond! Wij hebben ervan genoten!

Rob en Marianne

Oostenrijkse dansavond

Rated 5,0 out of 5
26/03/2023

Het was een hele leuke avond! Goed georganiseerd! We hebben genoten. Hartelijk dank voor de (zeer snelle) toezending van de foto’s!

Vincent en Jozefien

Leuke en leerzame lessen

Rated 5,0 out of 5
10/01/2023

Wij willen graag onze dank uitspreken voor de leuke en leerzame lessen die we de afgelopen tijd hebben mogen volgen. We hebben genoten van de sfeer en de professionele begeleiding van de docenten.

Martijn en Lea

Dank voor mooie kerstbal

Rated 5,0 out of 5
20/12/2022

Graag willen wij jullie bedanken voor het mooie kerstbal. Wij hebben weer heel erg genoten van de kerstsfeer, prachtige voorstelling, lekkere hapjes, gezellige mensen, mooie muziek en uiteraard het dansen. Wij vonden het een goed idee om in een kring naar de voorstelling te kijken. Zo konden wij alles goed zien. Wat was het spectaculair!!!

Rick & Victoria

Review toevoegen