Reviews

Bedankt

14/04/2024

We hebben een ontzettend leuk jaar gehad bij jullie en kijken alvast uit naar jaar 2. Bedankt voor de fijne lessen!

George en Renata

Dank

22/03/2024

We willen jullie heel hartelijk danken voor alle instructies, aanwijzingen, (mentale) steun en aandacht!

Petra en Nick

Dank voor begeleiding

07/01/2024

Wij hebben enorm genoten. We willen jullie ontzettend bedanken voor de lessen en de begeleiding die wij van jullie allemaal hebben gekregen.

Als we mensen ontmoeten die een goede dansschool zoeken zullen we hen zeker naar jullie doorsturen.

Jan en Gepke

Genoten

26/11/2023

Wat hebben we genoten op de stijldansles.

Het was echt heel speciaal en we willen jullie daarvoor bedanken.

Het geheel werd goed verzorgd tot in het kleinste detail. Dank

Familie Hartveld

Warme ontvangst

30/10/2023

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne en warme ontvangst en de begeleiding tijdens de les van gisteravond.

Jeff en Mojgan

Super leuke avond

08/10/2023

We willen nogmaals even laten weten dat we enorm genoten hebben! Wat een gezelligheid en een relaxte en fijne, veilige sfeer hing er. We hebben echt een super leuke avond gehad!

Jullie mogen trots zijn op wat jullie hebben neergezet met z’n allen!

Dank jullie wel en volgende week zijn we er weer!

Barry en Ursula

Afgedanst april '23

10/05/2023

Wat een leuke gevarieerde avond was het afdansen eind april van dit jaar 2023. Voor ons de eerste keer dus ook boeiend om de “ervaringsdeskundigen” te zien zwieren met net iets meer pasjes en variaties (nog..) dan wij..:) Dat iedereen slaagt zegt 2 dingen: Ieder stel heeft lol en…. de instructie van Tim en Desiree is voortreffelijk, met natuurlijk ook Peter zo nu en dan. September melden wij ons weer voor de 2e editie.

Rob en Erna

Super leuke afsluiting van het dansseizoen

01/05/2023

Wat was gisterenavond een super leuke afsluiting van het dansseizoen. En ook weer geweldig georganiseerd.

Dank voor de mooie avond.

Jan Willem en Micheline

Oostenrijkse avond

26/03/2023

Dank jullie voor de mooie foto’s van ons allen en de hele gezellige Oostenrijkse Avond! Wij hebben ervan genoten!

Rob en Marianne

Oostenrijkse dansavond

26/03/2023

Het was een hele leuke avond! Goed georganiseerd! We hebben genoten. Hartelijk dank voor de (zeer snelle) toezending van de foto’s!

Vincent en Jozefien

Review toevoegen