Reviews

Fantastisch bal!

5,0 rating
17/11/2019

Dank jullie wel voor weer een fantastisch bal!
Alles klopte: de muziek, de hapjes, de aankleding en natuurlijk de muziek.
Maar vooral de sfeer die jullie meebrengen maakt het tot een topavond uit voor ons!

Ferry en Simone

70's-80's bal

5,0 rating
04/11/2019

Een klein berichtje om jullie te bedanken voor het super leuke en gezellige 70s-80s bal. Het was weer een helemaal geslaagde en perfect georganiseerde avond. In alle bijna 13 jaren dat we dansen zijn we ook niet anders gewend. Complimenten!

Victoria en Rick

Geweldige dansavond

5,0 rating
04/11/2019

Beste Ellen en Peter, we hebben weer een geweldige dansavond gehad!! Alles was zoals gewoonlijk bij jullie weer perfect geregeld. We vinden het ook zo leuk dat we kunnen zien dat ook jullie het met veel plezier doen, het is echt te merken, want waar kun je nog lekker disco dansen met zoveel tegelijk die het allemaal top vinden? We halen hier veel energie uit. Super bedankt en tot zondag!

Ineke en Rob

Groeten uit Blackpool

5,0 rating
09/09/2019

Wij hebben vanmiddag genoten (!!) van een heerlijke afternoon tea /dansant in Blackpool tower ballroom, waar we, dankzij wat jullie ons hebben bijgebracht over de laatste jaren, op een beroemde dansvloer en een fantastische zaal in de praktijk konden brengen…. Het was echt geweldig!
Voor nu, hartelijke groeten uit de UK en tot snel! Liefs, Peter en Suus

Peter en Susan

Netjes geregeld

5,0 rating
26/05/2019

De band vond het erg leuk om bij jullie te spelen en we hebben genoten van het enthousiaste publiek. Ook vonden ze dat het allemaal zo netjes geregeld was de koffie, de consumptie bonnen en alle stoelen stonden netjes klaar, dat maken we vaak anders mee. We kijken terug op een heel geslaagde avond! Fijn te horen dat jullie ook genoten hebben.

Remona

Perfect georganiseerd

5,0 rating
26/05/2019

Hartelijk dank voor de geweldige avond gisteren. Echt perfect georganiseerd. Wij hebben genoten van muziek en dans. Een mooie afsluiting van het dansseizoen. En bedankt voor de heerlijke chocola. Echt attent. Wij wensen jullie een mooie zomer en tot ziens op de danscafés. Lieve groet, Bernd en Anja

Bernd en Anja

Erg tevreden

5,0 rating
26/05/2019

Wij zijn aan het nagenieten van een hele fijne avond en een zeer geslaagd feest, waaraan Tim en Desiree een essentiële bijdrage hebben geleverd. We zijn erg tevreden over de manier waarop zij ons begeleid hebben bij het stijldansen. Dank voor de prettige samenwerking! Hartelijke groeten van Maike Visser

Maike Visser

Super bedankt

5,0 rating
26/05/2019

Wat een geweldig feest was het zaterdag, alsnog super bedankt voor alles, het was beslist een knallend einde van weer een gezellig dansseizoen. We merkten dat er zoveel enthousiaste reacties kwamen, dus iedereen was letterlijk in the mood!! Wat een voorbereidend werk zullen jullie hebben gehad, maar het resultaat was groots! De bigband vonden we echt klasse, je kon echt merken dat ze veel ervaring hebben met de bijdrage aan de feestvreugde!

Rob en Ineke

Bedankt voor de leuke danslessen

5,0 rating
26/05/2019

Het was een fantastisch feest gisteren en wat was de band goed. Een waardig afscheid voor ons, deze laatste avond. We nemen een jaartje rust en gaan dan na de verhuizing waarschijnlijk verder in Geldermalsen of Tiel. Wellicht komen we nog eens langs. Bedankt voor alles, de leuke lessen, de gezellige sfeer BEDANKT ! Vriendelijke groeten, Cora & Hans

Cora & Hans

Prachtig dansseizoen

5,0 rating
23/05/2019

Graag willen we jullie bedanken voor een prachtig dans seizoen. Wat een kwaliteit en wat een gezelligheid! Met veel plezier kijken wij hier op terug. Men zegt zo vaak “vroeger was alles beter…” Nou dat gaat dus niet voor alles op… Ik heb in m’n jonge(re) jaren, ik ben van 1960, een aantal dansscholen bezocht in Amsterdam, maar wat jullie hier en nu doen is echt super. De sfeer, de gezelligheid, het plezier en enthousiasme waarmee jullie het elke keer doen… Dit is ouderwets goed en verdient een groot compliment! Bij deze dus…
Nogmaals dank en graag tot een zomers danscafe!

Willem en Bea

Review toevoegen