Privélessen

Naast de groepslessen kunt u bij ons terecht voor privélessen in Ballroom, Latin, Salsa en Merengue. Een vakkundige dansleraar leert u samen met uw danspartner in uw eigen tempo één of meerdere dansen. U kunt zelf aangeven naar welke dans uw voorkeur uitgaat en/of zelf muziek meenemen. Handig als u gaat trouwen of een feest heeft en nog niet (samen) kunt dansen. Of voor het opfrissen van uw geheugen als u in het verleden heeft gedanst. Het is ook een uitstekende manier om uw techniek te verbeteren of gemiste groepslessen in te halen.

PRIVÉLES AANVRAGEN
Privélessen Dansen
prive dansles in Amersfoort

Privé dansles in Amersfoort

Naast de danspassen krijgt u tips en adviezen. U kunt een les met z’n tweeën boeken, maar het is ook mogelijk ouders of vrienden mee te nemen, zodat u met z’n allen kunt (leren) dansen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons overdag bellen of stuur een e-mail naar info@dansschoolparmentier.nl.

1 privéles à 50 minuten:
– 1 danspaar = € 50,- per paar
– 2 dansparen = € 35,- per paar
– 3 dansparen = € 30,- per paar

Bij afmelding binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt de kosten voor de privéles in rekening te brengen. We hebben geen vaste dagen en tijden waarop we de privélessen verzorgen. Tijdens ons dansseizoen kan het doordeweeks overdag of in het weekend overdag. In het voorjaar en de zomer zijn er ook ‘s avonds mogelijkheden.

Dansen doe je bij… Dansschool Parmentier!

CONTACT OPNEMEN