Danscursussen

Stijldansen voor (echt)paren
Zou u het ook leuk vinden op dansles te gaan?
Denkt u dat Stijldansen alleen voor jeugd is?
Dat je op jonge leeftijd begint en met allemaal jongeren in een groep danst?

Dat is in de loop van de tijd echt veranderd!
Onze leden zijn volwassenen, (echt)paren.
In de leeftijd van ± 20 tot 82 jaar.

De danskoppels starten tegenwoordig veel later met de eerste danspassen. Als ze gaan trouwen, een nieuwe relatie hebben, een leuke hobby zoeken, als de kinderen al wat ouder zijn en ze meer tijd samen willen besteden. Gewoon om een uurtje uit de dagelijkse beslommeringen te zijn en je hoofd leeg te maken. Dansen helpt hier prima bij! Dansen is gezond voor lichaam en geest.

Stijldansen voor (echt)paren – beginners
Stijldansen voor (echt)paren – gevorderden

LaBlast voor dames
Geen danspartner dames?
Doe gezellig mee met LaBlast op vrijdagmorgen!

LaBlast voor dames

INSCHRIJVEN

Stijldansen

Volwassenen, die het heerlijk vinden een uurtje per week samen te dansen. Even weg uit de dagelijkse routine. Tijd voor elkaar in een leuke groep met andere volwassenen. U danst gewoon met uw eigen partner. Of dat nou uw (aanstaande) man, vrouw, collega of bekende is. Als u in het verleden (bij ons) heeft gedanst, kunt u met een privéles uw geheugen opfrissen en/of instromen bij een gevorderde cursus.

LaBlast

Dames van 20 tot zo’n 65 jaar, die het heerlijk vinden zelf te dansen, kunnen op vrijdagmorgen meedoen met LaBlast. U hoeft geen danservaring én geen danspartner te hebben. Jeannine doet alle dansjes en bewegingen voor en u doet haar na. U kunt de intensiteit naar eigen kunnen aanpassen. U bent onderdeel van een leuke groep dames. Een compleet andere beleving dan in een sportschool.

Dansen doe je bij… Dansschool Parmentier!

CONTACT OPNEMEN